Share |

Usein kysyttyä

Voinko peruuttaa osallistumiseni tunnille?

Osallistumisen perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Peruuta osallistumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Peruutuksen voit tehdä kuluitta Hoika jäsenpalvelun ilmoittautumissivujen aukioloaikojen puitteissa ja jos et vielä ole maksanut laskuasi (tuntimaksu + jäsenmaksu).

Jos olet jo maksanut tilisiirrolla tuntimaksun ja ilmoittautumissivut ovat jo sulkeutuneet, perimme peruutuskuluja 32 € (jäsenmaksu 12 € ja käsittelykulut 20 €).

Jos tuntimaksu on maksettu liikuntaseteleillä, maksua ei palauteta. 

Voinko maksaa Eazybreak-mobiilisetelillä?

Voit maksaa myös Eazybeak-mobiilisetelillä. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuvakaappauksen maksusta seuran sähköpostiin. Voit myös näyttää maksun puhelimesta tai tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille.

Voinko maksaa Edenred-mobiilimaksulla?

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuvakaappauksen maksusta seuran sähköpostiin. Voit myös näyttää maksun puhelimesta tai tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille.

Miten maksan ePassilla?

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin

Voinko maksaa Smartum Saldo-maksulla?

Smartum Saldolla maksaessasi on ehdottoman tärkeää, että lähetät kuitin maksusta seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Voit myös tuoda kopion maksukuitista hallituksen jäsenille ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Muistutuslasku

Jos et maksa laskuasi eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja määrä lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Jäsenmaksu

Kaikilla Kallion Naisvoimistelijoiden liikuntatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys. Vuosikokouksen (15.9.2021) päättämä jäsenmaksu on 12 € kevätkaudelta ja 12 € syyskaudelta yhteensä 24 € vuodessa. Ilmoittautumisen yhteydessä kunkin kauden jäsenmaksu lisätään laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta. Jäsenmaksuilla katetaan mm. Suomen Voimisteluliitto ry:n ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (ESLU) jäsenmaksut.

Kannatusjäsenmaksu

Kannattajajäsenmaksu on täysin vapaaehtoinen tapa tukea pienellä summalla seuran toimintaa. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €.

Miten voit liittyä kannatusjäseneksi?

Kannatusjäseneksi voit liittyä Hoika jäsenpalvelussa. Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat rekisteröitymällä jäsenpalveluun. Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Laskun summa on 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän ja maksa lasku eräpäivään mennessä. Kiitos tuestasi!

Mistä voin tarkistaa, milloin tunti alkaa?

Tarkista tunti- ja viikko-ohjelmasta oman tuntisi alkamisaika. Voit tarvittaessa tulostaa itsellesi tunti- ja viikko-ohjelman.

Hajusteiden liiallinen käyttö

Hajusteet voivat jo sellaisenaan olla liikaa varsinkin niille herkistyneille. Kuntoillessa nousseen hien ja esimerkiksi liiallisen hajuveden yhdistelmä viimeistään käy jokaisen nenään. Jätäthän siis lempituoksusi kotiin, kun tulet liikuntatunnille.

Miten pukeudun tunnille?

Afrikkalainen tanssi: mukavat vaatteet, paljain jaloin on helpointa tanssia.
Baila!: mukaan tarvitset sisäjalkineet ja juomapullon.
Itämainen tanssi: sisäliikuntavaatteet; kuten esim. hame, trikoot ja T-paita, toppi, verryttelyhousut tai vastaavat asusteet. Tanssia voi ohutpohjaisissa tanssi- tai jumppatossuissa. Ota mukaan myös iso huivi, joka sidotaan lantiolle korostamaan lantion liikkeitä.
Jumppakerho: sisäliikuntavaatteet (vältä polven pituisia hameita/röyhelöitä). Tunnilla liikutaan paljain varpain.
Kid-Mix: mukaan tarvitset sisäliikunta vaatteet, T-paita on sopiva vauhdikkaan liikunnan vuoksi. Tunnilla liikutaan paljain varpain. Hyvä mieli ja vesipullo varustettuna riittää mainiosti!
Kuntojumppa: sisäliikuntavaatteet, jumppatossut tai urheilukengät  ja mukaan myös oma alusta.
Leidi Afro: mukavat vaatteet, paljain jaloin on helpointa tanssia.
Pilates ja Pilates Flow: mukavat vaatteet ja sukat jalkaan. Muista ottaa mukaan myös oma alusta. Pilates yleistason tunnilla ohjaaja Anne Suomi käyttää joskus kuminauhoja tai pieniä piikkipalloja jalkapohjan alla lihaskalvon avaamiseksi, joten tule tunnille sukat jalassa.
Satujumppa: sisäliikuntavaatteet (vältä polven pituisia hameita/röyhelöitä). Tunnilla liikutaan tanssimme paljain varpain.
Tanssilla ja venyttelyllä kuntoon: mukaan tarvitset sisäjalkineet, sisäliikuntavaatteet ja juomapullon. Ota myös mukaan oma alusta venyttelyosuuteen.

Missä liikuntatilat sijaitsevat?

Aleksis Kiven peruskoulu (yläsali ja alasali) osoitteessa Porvoonkatu 2, 00510 Helsinki
Leipätehdas (tanssisali 2.krs) sijaitsee osoitteessa Kaikukatu 4 A, 00530 Helsinki.

Jos en pääse tunnille, voinko käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin?

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella. Koulujen syys- ja talvilomien tai juhlapyhien vuoksi peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana. Jos tuntiasi on vain kerran viikossa, valitse korvaamiseen tarjolla olevista liikuntatunneista sinulle sopivin. Sairaustapauksissa korvaus tunneista sovitaan tapauskohtaisesti.