Share |

Usein kysyttyä

Jos en pääse tunnille, voinko käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin?

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella. Koulujen syys- ja talvilomien tai juhlapyhien vuoksi  peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana. Jos tuntiasi on vain kerran viikossa, valitse korvaamiseen tarjolla olevista liikuntatunneista sinulle sopivin. Sairaustapauksissa korvaus tunneista on sovitaan tapauskohtaisesti.

Voinko peruuttaa osallistumiseni tunnille?

Osallistumisen perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Peruuta osallistumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Peruutuksen voit tehdä kuluitta niin kauan kun ilmoittautumissivut ovat auki ja et ole maksanut tuntimaksua. Jos olet jo maksanut tilisiirrolla tuntimaksun ja ilmoittautumissivut ovat jo sulkeutuneet, perimme peruutuskuluja 32 € (jäsenmaksu 12 € ja käsittelykulut 20 €). Jos tuntimaksu on maksettu liikuntaseteleillä, maksua ei palauteta. Voit tehdä peruutuksen kuluitta tällöin vain erityisen painavista syistä.

Miten maksan Smartum Saldolla?

Jos maksat Smartum Saldolla, on ehdottoman tärkeää, että tuot kopion maksukuitista hallituksen jäsenille, jotka päivystävät ennen tuntien alkua 2.9. - 15.9.2019. Voit lähettää kuitin maksusta myös seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi laskuusi, koska Smartum Saldo -maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Voinko maksaa Edenred-mobiilimaksulla?

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. On ehdottoman tärkeää, että näytät maksun puhelimesta tai tuot kuitin maksusta päivystävälle hallituksen jäsenelle. Voit lähettää kuitin maksusta myös seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen.

Jäsenmaksu

Aikuisten jäsenmaksu on 12 €/kausi eli yhteensä 24 € vuodessa. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta. Jäsenmaksuilla katetaan mm. Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsenmaksu.

Kannatusjäsenmaksu

Kannattajajäsenmaksu on täysin vapaaehtoinen tapa tukea pienellä summalla seuran toimintaa. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €.

Miten voit liittyä kannatusjäseneksi?

Kannatusjäseneksi voit liittyä Kallion Naisvoimistelijoiden sähköisessä ilmoittautumispalvelussa. Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat rekisteröitymällä sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Laskun summa on 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän ja maksa lasku eräpäivään mennessä. Kiitos tuestasi!

Mistä voin tarkistaa, milloin tunti alkaa?

Tarkista tunti- ja viikko-ohjelmasta oman tuntisi alkamisaika. Voit tarvittaessa tulostaa itsellesi tunti- ja viikko-ohjelman.

Hajusteiden liiallinen käyttö

Hajusteet voivat jo sellaisenaan olla liikaa varsinkin niille herkistyneille. Kuntoillessa nousseen hien ja esimerkiksi liiallisen hajuveden yhdistelmä viimeistään käy jokaisen nenään. Jätäthän siis lempituoksusi kotiin, kun tulet liikuntatunnille.

Miten pukeudun tunnille?

Afrikkalainen tanssi: mukavat vaatteet, paljain jaloin on helpointa tanssia.
Asahi: rennot vaatteet, jalkaan sukat ja mukaan kesälomafiilis.
Baila!:Mukaan tarvitset sisäjalkineet ja juomapullon.
Kiinteytysjumppa: mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua, jaloissa joko sukat tai paljaat jalat tai ohutpohjaiset tossut. Ota mukaan oma alusta.
Itämainen vatsatanssi: sisäliikuntavaatteet, tanssia voi joko paljain jaloin tai ohutpohjaisissa tanssi- tai jumppatossuissa. Iso huivi, joka sidotaan lantiolle korostamaan lantion liikkeitä.
Jumppakerho ja satujumppa: sisäliikuntavaatteet (vältä polven pituisia hameita/röyhelöitä). Jaloissa joko sukat, ohutpohjaiset tossut tai paljaat jalat.
Kid-Mix: mukaan tarvitset sisäliikunta vaatteet, T-paita on sopiva vauhdikkaan liikunnan vuoksi. Kenkiä tai sukkia ei tarvitse. Hyvä mieli ja vesipullo varustettuna riittää mainiosti!
Kuntojumppa: sisäliikuntavaatteet ja tunnilla voi olla ilman  lenkkareita. Ota oma alusta mukaan.
Pilates: mukavat vaatteet ja joko paljaat jalat tai sukat jaloissa. Ota mukaan oma alusta.
Salsa/Latinmix: tunneilla käytetään sisälenkkareita tai tanssitossuja.

Missä liikuntatilat sijaitsevat?

Kallion ala-aste, alasali sijaitsee osoitteessa Neljäs linja 11-15, 00530 Helsinki, käynti sisäpihan pääovesta, Leipätehdas löytyy osoitteessa Kaikukatu 4 A, 00530 Helsinki.