Share |

Tuntikuvaukset ja liikuntatilat

Liikkua voit mm. naisellisen latinotanssin Bailan, itämaisen tai energisen afrikkalaisen tanssiin tahtiin.  Kuntojumpan lisäksi valittavissa on kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi. Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mixiä, joka on 9-14-vuotiaiden monipuolinen liikuntaryhmä. Tarkempiin tuntikuvauksiin pääset alla olevista linkeistä.

Aikuiset: Afrikkalainen tanssi, Baila!, Itämainen tanssi, Kuntojumppa, Leidi Afro, Pilates, Pilates Flow ja Tanssilla ja venyttelyllä kuntoon.      

Lapset ja nuoret: Jumppakerho, Satujumppa ja Kid-Mix

Käytössä olevat liikuntatilat

Aleksis Kiven peruskoulu (yläsali ja alasali) osoitteessa Porvoonkatu 2, 00510 Helsinki ja Leipätehdas tanssisali 2.krs, osoitteessa Kaikukatu 4 A, 00530 Helsinki, (ovikoodi sekä ulko- että välioveen on 5934).

Juhlapyhät, arkipyhät, aatot ja koululaisten lomaviikot

Liikuntatunteja ei pidetä juhlapyhinä, arkipyhinä, aattoina eikä koululaisten lomaviikoilla, seuraa ilmoittelua.

Korvattavuus

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella. Koulujen syys- ja talvilomien ja juhlapyhien vuoksi peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana.

Kevään 2022 tunti- ja viikko-ohjelmaan pääset tästä.