Share |

Tuntikuvaukset ja liikuntatilat - Syyskausi 2.9. - 2.12.2019

Liikkua voit mm. bailan, itämaisen vatsatanssin, energisen afrikkalaisen tanssiin tai lattareiden tahtiin. Workouttyyppisen kuntojumpan ja kiinteytysjumpan lisäksi valittavissa on kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi. Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mix. Tarkempiin tuntikuvauksiin pääset alla olevista linkeistä.

Jumpat: Kuntojumppa ja Kiinteytysjumppa (Callanetics)

Lapset ja nuoret: Jumppakerho, Satujumppa ja Kid-Mix

Tanssit: Afrikkalainen tanssi, Salsa/Latinmix, Vatsatanssi ja Baila!

Terveysliikunta: Asahi ja Pilates.

Käytössä olevat liikuntatilat

Kallion ala-aste, alasali osoitteessa Neljäs linja 11-15, 00530 Helsinki, käynti sisäpihan pääovesta, Leipätehdas osoitteessa Kaikukatu 4 A, 00530 Helsinki.

Muistä myös nämä!

Kuuntele kehoasi!

Jos jokin liike tunnilla ei tunnu hyvältä, lopeta se ja pyydä ohjaajalta vaihtoehtoinen liike. Muista, että jokainen liikkuu tunnilla omalla vastuulla. Onhan vapaa-ajan vakuutuksesi kunnossa, Kallion Naisvoimistelijat ry ei vakuuta jumppaajiaan.

Hajusteiden liiallinen käyttö

Hajusteet voivat jo sellaisenaan olla liikaa varsinkin niille herkistyneille. Kuntoillessa nousseen hien ja esimerkiksi liiallisen hajuveden yhdistelmä viimeistään käy jokaisen nenään. Jätäthän siis lempituoksusi kotiin, kun tulet liikuntatunnille.

Juhlapyhät, arkipyhät, aatot ja koululaisten lomaviikot

Liikuntatunteja ei pidetä juhlapyhinä, arkipyhinä, aattoina eikä koululaisten lomaviikoilla, seuraa ilmoittelua.

Korvattavuus

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella. Koulujen syys- ja talvilomien ja juhlapyhien vuoksi peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana.

Syksyn 2019 tunti- ja viikko-ohjelmaan pääset tästä.