Share |

Tuntikuvaukset ja liikuntatilat

Tarjolla syyskaudella 2021 on sensuellista itämaista tanssia, eri tasoisia afrikkalaisen tanssin tunteja, myös rauhallisemmalla tempolla etenevää Leidi Afroa sekä Bailaa!, joka  on hauska naisellinen latinotanssi, jolla buustaat itsetuntosi uudelle tasolle.

Perinteisen kuntojumpan lisäksi valittavissa on eritasoisia Pilates-tunteja sekä Tanssilla ja venyttelyllä kuntoon-tunti. Lapsille (alkaen 4-vuotiaat) ja nuorille on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mix. Tarkempiin tuntikuvauksiin pääset alla olevista linkeistä.

Aikuiset: Afrikkalainen tanssi, Baila!, Itämainen tanssi, Kuntojumppa, Leidi Afro, Pilates, Tanssilla ja venyttelyllä kuntoon.      

Lapset ja nuoret: Jumppakerho, Satujumppa ja Kid-Mix

Käytössä olevat liikuntatilat

Kallion ala-aste, alasali osoitteessa Neljäs linja 11-15, 00530 Helsinki, käynti sisäpihan pääovesta, Leipätehdas tanssisali 2.krs, osoitteessa Kaikukatu 4 A, 00530 Helsinki, (ovikoodi sekä ulko- että välioveen on 5934).

Juhlapyhät, arkipyhät, aatot ja koululaisten lomaviikot

Liikuntatunteja ei pidetä juhlapyhinä, arkipyhinä, aattoina eikä koululaisten lomaviikoilla, seuraa ilmoittelua.

Korvattavuus

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella. Koulujen syys- ja talvilomien ja juhlapyhien vuoksi peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana.

Syksyn 2021 tunti- ja viikko-ohjelmaan pääset tästä.