Share |

Kallion Naisvoimistelijat ry - kunnon asialla jo vuodesta 1935

Toiminta alkoi vuonna 1935 ja seuran nimeksi valittiin tuolloin Helsingin Kallion Naisvoimistelijat. Seura on alusta alkaen ollut mukana valtakunnallisessa toiminnassa. Läpi sotavuosien ja lama-ajan Kallion Naisvoimistelijat on ollut vahva vaikuttaja naisten työkunnon ylläpitäjänä ja tyttöjen liikuntakasvattajana Suomen urheilukentässä. Seuran uusi nimiOjennuksessa.jpg Kallion Naisvoimistelijat otettiin käyttöön vuonna 1969.

Tänä päivänä tarjoamme jumppaa, tanssia ja terveysliikuntaa kaikenikäisille tytöille, pojille, miehille ja naisille seuran kotikulmilla Kalliossa.

Kallion Naisvoimistelijat ry on myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) ry:n ja Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen.

Lue Kallion Naisvoimistelijat ry:n koottu historiikki (päivitetty helmikuussa 2020) täältä. Kuvamuistoihin vuosien varrelta pääset tutustumaan tästä.

Oma tarinasi

Kerro meille oma tarinasi tai muistosi Kallion Naisvoimistelijoista vuosien varrelta. Tarinan lähettäminen käy kätevästi Yhteydenottolomakkeella - merkitse viestin otsikoksi Historiikki. Otamme mielellämme vastaan myös kuvamateriaalia.

Kallion Naisvoimistelijat ry:n Uskollisuuden Kilta

Kiltatoiminnan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Kiltatoiminta toteuttaa perinteistä kilta-ajatusta sovellettuna Voimisteluliiton arvoihin ja toimintaan. Lue lisää kiltatoiminnasta Voimisteluliiton sivuilta.

Kallion Naisvoimistelijat ry:n Uskollisuuden Kilta nro 27 perustettiin 20.1.1970. Killan toiminta oli monipuolista aina perustamisvuodesta 1970 vuoteen 2014, jolloin vuosikokouksen päätöksellä Uskollisuuden Killan nro 27 toiminta lopetettiin. Tutustu seuramme Uskollisuuden Killan koottuun historiikkiin.