Syysloma 16.10.-22.10.2017

Koulujen syysloman aikana kaikki liikuntatilamme ovat kiinni joten tunteja ei pidetä. Väliin jäävät tunnit voi korvata etu- tai jälkikäteen tulemalle mille tahansa KNV:n liikuntatunnille. Kerro ohjajaalle tulleesi korvaamaan ja laita ruksi omaan tuntilistaasi väliin jäävän tunnin kohdalle.

Torstai 30.11.2017

Jaanan torstain tunnit Kallion ala-asteella 30.11.2017 on peruttu, koska koulu tarvitsee tilat omaan käyttöönsä. Tunnit voi korvata etukäteen.

Puolikausitarjous

Syyslukukausi on puolessa välissä. Ryhmiin mahtuu vielä, joten syysloman jälkeen loppukauden 23.10 - 3.12.2017 kurssimaksu on puolet koko kauden hinnasta. Ilmoittautuminen netissä alkaa 14.10.2017 klo 10 ja päättyy 28.10.2017 klo 18. Tule kokeilemaan uutta lajia ja tuo kaverisikin mukaan!

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse / Jaana Virtanen.

Yritystunnit

Seuramme tarjoaa liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse 09-632 584 / Jaana Virtanen.

Kallion Naisvoimistelijat eli lyhyesti KNV

Kallion Naisvoimistelijat tarjoaa harrastus-, tanssi- ja terveysliikuntaa aikuisille, lapsille ja nuorille.

Tanssitunneilla harjoittelemme sekä syksyllä että keväällä koreografian, jonka ryhmä esittää joulu- ja kevätnäytöksessämme. Esiintyminen on vapaaehtoista joten tunneilla voi käydä toki vain nauttimassa tanssin riemusta ilman osallistumispakkoa loppunäytökseen.

Tervetuloa seuraamme!

Liikunnallisesti,
Kallion Naisvoimistelijat ry


Johtokunta 2016

Jaana Virtanen, puheenjohtaja
Rauni Vesterinen, varapuheenjohtaja
Marjatta Manninen, sihteeri
Katja Ryöppy, rahastonhoitaja
Paula Lagerstam
Ritva Hätönen
Eila Kääriäinen
Anne Tynkkynen