Pääsiäinen 2018

Leipätehtaalla ei ole tunteja 29.3. - 2.4. (to-ma). Kiirastorstaina 29.3. Kallion ala-asteen tunnit
- Pilates yleistaso
- Sretching-venyttely
pidetään normaalisti, mutta 30.3. - 2.4. (pe-ma) Kallion ala-asteella ei ole tunteja.
Sinulla on mahdollisuus korvata väliin jäävät tunnit kevään 2018 aikana.

Iloista pääsiäistä!

Puolikausitarjous

Hiihtoloman jälkeen 26.2. - 29.4.2018 loppukauden tunnit puoleen hintaan. Ilmoittautuminen netin kautta alkaa 26.2. klo 10 ja päättyy 11.3.2018 klo 18.00. Tiedustelut ja ilmoittau-tumiset myös puh. Jaana Virtanen 09 632 584 tai seuran puhelin 045 347 5580. Jos puhelimeen ei vastata, jätä vastaajaan viesti tai lähetä tekstiviesti.

Maksutavat

Nyt käytössä myös EDENRED-MOBIILI-MAKSU! (Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta). Muita maksutapoja verkkomaksun lisäksi Edenred-setelit, Smartum-setelit, Smartum-saldomaksu ja Sporttipassi (ePassi). Katso tarkemmin kohta "Maksut ja ilmoittautuminen".

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.

Yritystunnit

Tarjoamme liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.

Kallion Naisvoimistelijat ry eli lyhyesti KNV

Kallion Naisvoimistelijoiden tuntivalikoimassa on tarjolla harrastus-, tanssi- ja terveysliikuntaa aikuisille, lapsille ja nuorille. Tyylejä löytyy itämaisesta vatsatanssista energiseen afrikkalaiseen tanssiin, lattareista lavikseen. Workout tyyppisen kuntojumpan lisäksi  valikoimassa on kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi.

Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) suunnatut tunnit ovat satujumppa, jumppa-kerho ja KidMix.

Tanssitunneilla harjoitellaan sekä keväällä että syksyllä koreografiaa, jonka ryhmä esittää kevät- ja joulujuhlassa. Esiintyminen juhlassa on vapaaehtoista, joten tunneilla voit käydä pelkästään nauttimassa tanssin riemusta ilman osallistumispakkoa loppunäytökseen.

Tervetuloa mukaan liikunnan iloon!

Johtokunta

Jaana Virtanen, puheenjohtaja
Tuula Hirvonen, varapuheenjohtaja
Paula Lagerstam, sihteeri
Katja Ryöppy, rahastonhoitaja
Jaana Malkki
Marjatta Manninen 
Merja Wessman
Marika Öhman