Share |

Jaana Virtanen

Jaana Virtanen ohjaa vatsatanssia, kiinteytysjumppaa, kuntojumppaa, stretching-venyttelyä ja pilatesta. Hän toimii myös seuran puheenjohtajana.jaana_virtanen.jpg

1990-luvun alkupuolella Jaana toimi vakituisena tanssijana turkkilaisessa ravintolassa Anadolu Kebapissa 3 vuotta siihen asti, kunnes ravintola ruokaravintolana lopetti toimintansa.

Jaana on tehnyt yhteistyössä Studio Arabeskin kanssa Suomen ensimmäisen vatsatanssin opetusvideon, ollut esiintyjänä 10 kertaa Taiteiden yö-tapahtumassa, tuottanut yhteistyössä Studio Arabeskin kanssa 7 kertaa ulkomaisen vierailijan Suomeen sekä esiintymään että opettamaan sekä järjestänyt lukuisia kertoja erilaisia tanssishow-iltoja, joissa on aina vaihtuvat teemat.

Järjestänyt ryhmälle räätälöidyn opintomatkan Istanbuliin, jossa sekä järjestettiin tanssikurssi Hülya Isilin ja Nesrin Topkapin tanssistudiolla että tutustuttiin kulttuuriin ja kaupunkiin räätälöidyillä retkillä, ohjannut erilaisia senioriryhmiä, järjestänyt tanssileirejä yhdessä Satu Löppösen kanssa.

Jaana on toiminut päätoimisena itämaisen vatsatanssin opettajana, koreografina ja esiintyjänä sekä voimistelunohjaajana vuodesta 1990 sekä on ollut Kallion Naisvoimistelijat ry:n puheenjohtaja 1990-luvun alkupuolelta lähtien.

Jaana toimii opettajana ja esiintyjänä pääkaupunkiseudulla. Kallion Naisvoimistelijoiden lisäksi opettaa tällä hetkellä sekä tanssia että ohjaa erilaisia jumppa- ja streching-venyttelytunteja mm. Leppävaaran Naisvoimistelijoissa, Siltamäen nuorisoseurassa ja lukuisilla eri työpaikoilla. Lukukaudessa Jaana Virtasen tunneilla käy n. 600-800 henkilöä/viikko.

Jaana Virtanen on jäsenenä sekä valtakunnallisessa (7 HT) että skandinaavisessa (SODA) itämaisen tanssin yhdistyksessä.