Share |

Yhteenveto kevään 2019 jäsenkyselystä

Touko-kesäkuun vaihteessa toteutettuun kyselyyn vastasi 54 aikuista jäsentä – kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille rakentavista palautteista!

Hyvää palautetta saimme mm. tiedottamisesta, somemarkkinoinnista, korvauskäytännöstä, tarjolla olevista lajeista ja siitä, että tunnit alkavat ja loppuvat täsmällisesti. Toiminta on kohtuuhintaista, ilmoittautuminen helppoa ja kynnys aloittaa on matala.

Kaikkia ohjaajiamme kehuttiin. Myös sijaisohjaajat saivat kiitosta: he toivat uutta otetta tunneille ja mikä tärkeintä, tunti pidettiin. Afrikkalaisen tanssin tunteja kehuttiin huippuhyviksi ja toiveena esitettiin kolmatta jatkotason tuntia. Pilates-tarjontaa pidettiin myös hyvänä. Lasten tunteihin oltiin tyytyväisiä, mutta joidenkin tuntien myöhäinen alkamisaika harmitti. Erityiskiitosta sai lastentuntien ohjaaja Camilla Niemi.

Joidenkin vastaajien mielestä tunneille kaivataan myös uusia ideoita. Ehdotettiin mm. improvisaatiota tanssitunneille ja vierailevia tai kiertäviä ohjaajia. Suosion saaneiden kevät- ja joulujuhlien tanssiesityksissä tulisi näkyä liikunnan ilo selvemmin. Ohjaajan esimerkkiä, kannustavuutta ja liikkeiden suorituksen valvomista pidettiin tärkeänä.

Pyrimme hyödyntämään niitä annettuja ehdotuksia, joihin mahdollisesti pystymme vaikuttamaan. Muistathan, että palautekanava on aina auki - Yhteydenottolomake.