Share |

Jäsenkysely - kevät 2018 - tulokset

Jäsenkysely toteutettiin toukokuun 2018 lopulla. Kyselyyn vastasi 137 henkilöä – kiitos kaikille vastaajille. Arvoimme 30 euron lahjakortin kaikkien arvontaan yhteystietonsa antaneiden kesken. Onnetar suosi Sari Suurosta. Onneksi olkoon – voittajaan on otettu yhteyttä.  

Yhteenveto.jpgSaimme myönteistä palautetta ohjaajistamme, tarjontamme kattavuudesta ja korvauskäytännöstä. Lajeista kehuttiin erityisesti afroa ja pilatesta. Lapsille suunnattua tarjontaa toivottiin lisää, samoin tanssilajeja. Enemmän toivottiin myös yksilöllistä ohjausta liikeradoissa ja tekniikoissa.
 
Vastaajien mukaan toimintamme kaipaa innokkaita nuoria ohjaajia, jotka toisivat tunneille lisäenergiaa. Ohjaajien pitäisi omalla esimerkillään innostaa liikkumaan ja sijaisopettajien tulisi olla ammattitaitoisia ohjaajia.
 
Moitteita saimme vanhanaikaisuudesta ja samojen teemojen toistamisesta. Tuntien sisältöä pitää raikastaa ja uudistaa ja tuntien tulisi olla ilmoitetun pituisia. Vatsatanssin osalta ehdotettiin, että keväällä keskityttäisiin tekniikkaan ja liikekieleen sekä varsinaiseen esiintymiseen. Kilpailu on kovaa ja perinteikkään yhdistyksemme tulee pysyä kehityksen mukana, jotta saisimme lisää jäseniä mukaan liikunnan iloon.  
 
Tiiviskurssiehdotuksista eniten ääniä sai itsepuolustuskurssi. Toiseksi eniten annettiin omia ehdotuksia, jotka vaihtelivat afrosta twerkkaukseen. Päätöstä tiiviskurssin järjestämisestä ei ole vielä tehty.