Share |

Maksaminen ja maksutavat

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teosto-maksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLUn jäsenmaksut.

Syksyn 2020 tuntimaksuille maksuaikaa!

Hallituksen ylimääräisessä kokouksessa (11.8.2020) päätettiin tarjota osallistujille mahdollisuutta maksaa syksyn tuntimaksut kahdessa erässä niin, että ensimmäisessä erässä on mukana syyskauden jäsenmaksu 12,00 € (jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta) ja puolet kurssimaksusta.

Tilisiirto

Kun olet ilmoittautunut, saat sähköpostiisi ilmoittautumisen vahvistuksen lisäksi kaksi erillistä viestiä otsikolla ”Laskun tiedot”. Maksa laskusi ensimmäinen osuus eräpäivään mennessä. Toinen lasku erääntyy maksettavaksi 23.10.2020. Tätä ei luonnollisestikaan tarvitse maksaa, mikäli COVID-19 tilanteen huononemisen vuoksi joutuisimme peruuttamaan tunteja loppukaudeksi esim. tilojen sulkemisen vuoksi.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse (puh. 045 347 5580) päivystysaikojen puitteissa, jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta. Tällöin saat liikuntatunnin alussa tilisiirtolomakkeen, johon on kirjattu tuntimaksu + jäsenmaksu. Tässäkin tapauksessa muista maksaa lasku eräpäivään mennessä.

Ensisijaisesti kuitenkin ilmoittaudutaan Hoika jäsenpalvelussa.

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred)

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred) - Voit maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred). Hallituksen jäsenet päivystävät ennen tuntien alkua kausien alussa. He ottavat tällöin vastaan liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Seteleillä voit maksaa tunnit osittain tai kokonaan. Ilmoittaudu tunnille normaalisti, maksa mahdollinen osamaksu saamallasi tilisiirrolla. Toimita setelit sekä kuitti, jonka olet saanut ilmoittautuessasi seuran edustajille liikuntatunnin alussa. Muista tarkistaa, että jokaisessa setelissä on allekirjoituksesi. Jos nimi puuttuu, jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava

Smartum Saldo ja SmartumPay

SmartumPay -maksulla maksaessasi muista näyttää maksukuitti matkapuhelimesi näytöltä hallituksen jäsenelle, joka päivystää ennen tuntien alkua kausien alussa. Voit myös lähettää kuvaruutukopion maksukuitista seuran sähköpostiin.
Jos taas maksat Smartum Saldolla, muista lähettää kuitti maksusta seuran sähköpostiin. Voit tuoda kopion maksukuitista myös hallituksen jäsenelle, joka päivystää ennen tuntien alkua kausien alussa. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Smartum.jpg Eazybreak-mobiiliseteliEazybreak.jpg

Voit maksaa myös Eazybeak-mobiilisetelillä. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuvakaappauksen maksusta seuran sähköpostiin. Voit myös näyttää maksun puhelimesta tai tuot kuitin maksusta hallituksen jäsenelle, joka päivystää ennen tuntien alkua kausien alussa.

Edenred.jpgEdenred-mobiilimaksu

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuitin maksusta seuran sähköpostiin tai voit tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle, joka päivystää ennen tuntien alkua kausien alussa. Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen.

ePassi (SporttiPassi)

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassi.jpgePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin.

Ongelmia maksamisessa

Jos mahdollisesti tarvitset maksun eräpäivään pidennystä, ota heti yhteyttä Kallion Naisvoimistelijoihin sähköpostitse viimeistään eräpäivään mennessä.
Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja se lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Ilmoittautuminen ja maksut