Share |

Maksaminen ja maksutavat

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teosto-maksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLUn jäsenmaksut.

Maksuaikaa kevään 2022 tuntimaksuille!

Tarjoamme osallistujille taas mahdollisuuden maksaa kevään 2022 tuntimaksut kahdessa erässä. Ensimmäisessä laskussa on mukana kevätkauden jäsenmaksu 12,00 € ja puolet kurssimaksusta. Toinen lasku erääntyy maksettavaksi huhtikuussa, koska kevätkauden aloitus siirtyi.

Tilisiirto

Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta sekä kaksi erillistä viestiä otsikolla ”Laskun tiedot”. Laskun ensimmäinen osuus tulee maksaa eräpäivään mennessä. Toinen lasku erääntyy maksettavaksi huhtikuussa.

Mikäli joutuisimme peruuttamaan tunteja loppukauden osalta esim. tilojen sulkemisen vuoksi, toista laskua ei silloin luonnollisestikaan tarvitse maksaa.

Voit ilmoittautua myös puhelimitse (puh. 045 347 5580) päivystysaikojen puitteissa, jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta. Saat tällöin liikuntatunnin alussa tilisiirtolomakkeen, johon on kirjattu tuntimaksu + jäsenmaksu. Tässäkin tapauksessa muista maksaa laskusi eräpäivään mennessä.

Kevään 2022 tuntien osalta puhelinpäivystysajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin 3.1. - 12.1.2022 klo 18.00–20.00.

Ensisijaisesti ilmoittaudutaan liikuntaryhmiin Hoika jäsenpalvelussa. Seuran hallituksen jäsenet eivät enää jatkossa ole ottamassa ilmoittautumisia vastaan kausien alussa. Noudatamme tässäkin Helsingin kaupungin antamia terveysturvallisuusohjeita. Muista siis ilmoittautua ennen kuin tulet tunnille.

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred)

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred) - Voit maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred). Seteleillä voit maksaa tunnit osittain tai kokonaan. Ilmoittaudu liikuntatunnille Hoika jäsenpalvelussa, maksa mahdollinen osamaksu saamallasi tilisiirrolla. Toimita setelit sekä maksukuitti osamaksusta hallituksen jäsenelle liikuntatunnin alussa. Tarkista vielä, että jokaisessa setelissä on allekirjoituksesi. Jos nimi puuttuu, jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava.

Smartum Saldo ja SmartumPay

SmartumPay -maksulla ja/tai Smartum Saldolla maksaessasi lähetä kuitti/kuvaruutukopio maksusta seuran sähköpostiin. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Smartum.jpg Eazybreak-mobiiliseteliEazybreak.jpg

Voit maksaa myös Eazybeak-mobiilisetelillä. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuvakaappauksen maksusta seuran sähköpostiin. Voit myös näyttää maksun puhelimesta tai tuot kuitin maksusta hallituksen jäsenelle ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille.

Edenred.jpgEdenred-mobiilimaksu

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. Lähetä kuitti maksusta seuran sähköpostiin tai voit tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle  ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille. Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen.

ePassi (SporttiPassi)

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassi.jpgePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin.

Ongelmia maksamisessa

Jos tarvitset maksun eräpäivään pidennystä, ole yhteydessä Kallion Naisvoimistelijoihin sähköpostitse ennen laskusi eräpäivää. Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 - 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja määrä lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Ilmoittautuminen ja maksut