Share |

Maksaminen ja maksutavat

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teostomaksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLU:n jäsenmaksut.

Tilisiirto

Saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin. Muista maksaa lasku eräpäivään mennessä. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ilmoittautua puhelimitse. Tällöin saat liikuntatunnin alussa tilisiirtolomakkeen, johon on kirjattu tuntimaksu + jäsenmaksu. Tässäkin tapauksessa muista maksaa lasku eräpäivään mennessä.

Ensisijaisesti kuitenkin ilmoittaudutaan Kallion Naisvoimistelijoiden jäsenpalvelu Hoikan kautta.

Liikunta-ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred)

Liikunta- ja kulttuuriseteleitä (Smartum ja Edenred) voidaan käyttää maksamiseen kahden ensimmäisen viikon ajan (7.1. - 20.1.2019) tuntien alussa, jolloin johtokunnan jäsenet päivystävät. Tämän jälkeen liikuntaseteleitä ottaa vastaan vain puheenjohtaja Jaana Virtanen (kts. ajat aikataulusta). Seteleillä voi maksaa tunnit osittain tai kokonaan. Muista tarkistaa, että jokaisessa setelissä on tulostettuna oma nimesi. Jos nimi puuttuu, jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava.

Smartum Saldo

Smartum-kortilla voit maksaa netin kautta käyttämällä Smartum Saldoa, Smartum.jpgjolloin maksajana saat maksusta kuitin sähköpostiisi. On ehdottoman tärkeää, että tuot kopion maksukuitista tuntisi ohjaajalle, joka toimittaa sen puheenjohtaja Jaana Virtaselle tai voit lähettää kuitin maksusta seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi laskuusi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Edenred.jpgEdenred-mobiilimaksu

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla (1.1.2018 alkaen). On ehdottoman tärkeää, että näytät maksun puhelimesta tai tuot kuitin maksusta päivystävälle johtokunnan jäsenelle tai puheenjohtaja Jaana Virtaselle tai voit lähettää kuitin maksusta seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen.

ePassi (SporttiPassi)

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassi.jpgePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin.

Ongelmia maksamisessa

Jos sinulla on ongelmia maksamisessa tai jos mahdollisesti tarvitset maksun eräpäivään pidennystä, ota heti yhteyttä Kallion Naisvoimistelijoihin joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com.  Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja se lisätään erääntyneeseen laskuusi. Mustutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Ilmoittautuminen ja maksut