Maksaminen ja maksutavat

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teostomaksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLU:n jäsenmaksut.

Tilisiirto

Saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin. Muista maksaa lasku eräpäivään mennessä. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ilmoittautua puhelimitse. Tällöin saat liikuntatunnin alussa tilisiirtolomakkeen, johon on kirjattu tuntimaksu + jäsenmaksu. Tässäkin tapauksessa muista maksaa lasku eräpäivään mennessä.

Ensisijaisesti kuitenkin ilmoittaudutaan Kallion Naisvoimistelijoiden sähköisessä ilmoittautumispalvelussa.

Liikunta-ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred)

Liikunta- ja kulttuuriseteleitä (Smartum ja Edenred) voidaan käyttää maksamiseen kahden ensimmäisen viikon ajan (7.1. - 20.1.2019) tuntien alussa, jolloin johtokunnan jäsenet päivystävät. Tämän jälkeen liikuntaseteleitä ottaa vastaan vain puheenjohtaja Jaana Virtanen (kts. ajat aikataulusta). Seteleillä voi maksaa tunnit osittain tai kokonaan. Muista tarkistaa, että jokaisessa setelissä on tulostettuna oma nimesi. Jos nimi puuttuu, jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava.

Smartum Saldo

Smartum-kortilla voit maksaa netin kautta käyttämällä Smartum Saldoa, Smartum.jpgjolloin maksajana saat maksusta kuitin sähköpostiisi. On ehdottoman tärkeää, että tuot kopion maksukuitista tuntisi ohjaajalle, joka toimittaa sen puheenjohtaja Jaana Virtaselle. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi laskuusi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä.

Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Edenred.jpgEDENRED-mobiilimaksu

Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen. Vuoden 2018 alusta maksu onnistuu myös EDENRED-mobiilimaksulla. Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta päivystävälle johtokunnan jäsenelle tai Jaana Virtaselle.

ePassi (SporttiPassi)

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassi.jpgePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin.

Ongelmia maksamisessa

Jos sinulla on ongelmia maksamisessa, ota heti yhteyttä Kallion Naisvoimistelijoihin joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com.

Ilmoittautuminen ja maksut