Share |

Maksaminen ja maksutavat

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teostomaksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLU:n jäsenmaksut.

Tilisiirto

Saat laskun ilmoittamaasi sähköpostiin. Muista maksaa lasku eräpäivään mennessä. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ilmoittautua puhelimitse. Tällöin saat liikuntatunnin alussa tilisiirtolomakkeen, johon on kirjattu tuntimaksu + jäsenmaksu. Tässäkin tapauksessa muista maksaa lasku eräpäivään mennessä.

Ensisijaisesti kuitenkin ilmoittaudutaan Kallion Naisvoimistelijoiden jäsenpalvelu Hoikan kautta.

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred)

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred) - Voit maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred). Hallituksen jäsenet päivystävät ennen tuntien alkua 2.9. - 15.9.2019. He ottavat tällöin vastaan liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Tämän jälkeen liikuntaseteleitä ottaa vastaan vain puheenjohtaja Jaana Virtanen. Seteleillä voit maksaa tunnit osittain tai kokonaan. Ilmoittaudu tunnille normaalisti, maksa mahdollinen osamaksu saamallasi tilisiirrolla. Toimita setelit sekä kuitti, jonka olet saanut ilmoittautuessasi seuran edustajille liikuntatunnin alussa tai sen jälkeen. Muista tarkistaa, että jokaisessa setelissä on allekirjoituksesi. Jos nimi puuttuu, jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava.

Smartum Saldo

Jos maksat Smartum Saldolla, on ehdottoman tärkeää, että tuot kopion maksukuitista hallituksen jäsenille, jotka päivystävät ennen tuntien alkua 2.9. - 15.9.2019. Voit lähettää kuitin maksusta myös seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com.  Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi laskuusi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Smartum.jpgNaisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Eazybreak-mobiiliseteliEazybreak.jpg

Voit maksaa myös Eazybeak-mobiilisetelillä. On ehdottoman tärkeää, että näytät maksun puhelimesta tai tuot kuitin maksusta päivystävälle hallituksen jäsenelle. Voit lähettää kuitin maksusta myös seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com

Edenred.jpgEdenred-mobiilimaksu

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. On ehdottoman tärkeää, että näytät maksun puhelimesta tai tuot kuitin maksusta päivystävälle hallituksen jäsenelle.Voit lähettää kuitin maksusta myös seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen.

ePassi (SporttiPassi)

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassi.jpgePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin.

Ongelmia maksamisessa

Jos sinulla on ongelmia maksamisessa tai jos mahdollisesti tarvitset maksun eräpäivään pidennystä, ota heti yhteyttä Kallion Naisvoimistelijoihin joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com.  Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja se lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Ilmoittautuminen ja maksut