Liikunnallista kesää kaikille!

Kallion Naisvoimistelijat ry:n kevätkausi päättyi 29.4.2018. Kevätjuhlaa vietettiin 4.5.2018 Kallion ala-asteen alasalissa.Kevätjuhlan ohjelmassa oli eri liikunta-lajien tanssiesityksiä. Syyskausi aloitetaan heti syyskuun alussa. Elokuussa julkaisemme tarkempaa tietoa syksyn aikatauluista ja ilmoittautumisesta. Seuraa siis verkkosivujamme.
Share |

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

Maksutavat

Nyt käytössä myös EDENRED-MOBIILI-MAKSU! (Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta). Muita maksutapoja verkkomaksun lisäksi Edenred-setelit, Smartum-setelit, Smartum-saldomaksu ja Sporttipassi (ePassi). Katso tarkemmin kohta "Maksut ja ilmoittautuminen".
Share |

Yritystunnit

Tarjoamme liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

Korvaaminen ja peruutus

Jos jostain syystä et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa muilla tunneilla saman kauden aikana.

Myös koulujen syyslomien tai juhlapyhien vuoksi perutut tunnit voit korvata saman kauden aikana.

Koska kauden aikana on riittävästi mahdollisuuksia korvata tunteja, poissaolot eivät siirry seuraavalle kaudelle, joten esimerkiksi syyskauden puuttuvia tunteja et voi korvata enää kevätkaudella.

Tuntien korvaaminen pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai koko kauden peruminen on sovittava tapauskohtaisesti puheenjohtaja Jaana Virtasen kanssa.

Kurssin perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Peruutus on tehtävä kirjallisesti joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai perinteisenä kirjeenä.

Peruutuksen saa kuluitta siihen asti, kun ilmoittautumissivut ovat auki eikä tuntimaksua ole vielä maksettu.

Jos tuntimaksu on maksettu tai ilmoittautumissivut ovat jo sulkeutuneet, käsittelykulut peruutuksesta ovat 20 €. Tähän lisätään jäsenmaksu 10 € eli käsittelykulut ovat yhteensä 30 €. Peruutuksen saa kuluitta vain erityisen painavista syistä (esim. maastamuutto, paikkakunnan vaihto) tai lääkärintodistusta näyttämällä.

Jokainen ilmoittautunut aikuinen maksaa sekä tunti- että jäsenmaksun.

Maksamattomista maksuista lähetetään yksi muistutus sähköpostitse. Tämän jälkeen maksamattomat maksut siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa ryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Ilmoittautuminen ja maksut