Share |

Korvaaminen ja peruutus

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella.

Koulujen syys- ja talvilomien tai juhlapyhien vuoksi  peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana. Jos tuntiasi on vain kerran viikossa, valitse korvaamiseen tarjolla olevista liikuntatunneista sinulle sopivin.

Koska kauden aikana on riittävästi mahdollisuuksia korvata tunteja, poissaolot eivät siirry seuraavalle kaudelle, joten esimerkiksi syyskauden puuttuvia tunteja et voi korvata enää kevätkaudella.

Tuntien korvaaminen pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai koko kauden peruminen on sovittava tapauskohtaisesti puheenjohtaja Jaana Virtasen kanssa.

Kurssin perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Peruutus on tehtävä kirjallisesti joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai perinteisenä kirjeenä.

Peruutuksen voi tehdä kuluitta siihen asti, kun ilmoittautumissivut ovat auki (kevät 27.1.2019 klo 18.00 asti) eikä tuntimaksua ole vielä maksettu.

Jos tuntimaksu on maksettu tilisiirrolla ja ilmoittautumissivut ovat jo sulkeutuneet, käsittelykulut peruutuksesta ovat 20 €. Tähän lisätään jäsenmaksu 10 € eli käsittelykulut ovat yhteensä 30 €.
Jos tuntimaksu on maksettu liikuntaseteleillä, maksua ei palauteta.
Peruutuksen saa kuluitta vain erityisen painavista syistä (esim. maastamuutto, paikkakunnan vaihto) tai lääkärintodistusta näyttämällä. 

Jokainen ilmoittautunut aikuinen maksaa sekä tunti- että jäsenmaksun.

Maksamattomista maksuista lähetetään yksi muistutus sähköpostitse. Tämän jälkeen maksamattomat maksut siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa ryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Ilmoittautuminen ja maksut