Share |

Korvaaminen ja peruutus

Korvaaminen - Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikanaEt kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella.

Koulujen syys-ja talvilomat - Koulujen syys- ja talvilomien tai juhlapyhien vuoksi  peruutetut tunnit voit korvata kuluvan kauden aikana. Jos tuntiasi on vain kerran viikossa, valitse korvaamiseen tarjolla olevista liikuntatunneista sinulle sopivin.

Koska kauden aikana on riittävästi mahdollisuuksia korvata tunteja, poissaolot eivät siirry seuraavalle kaudelle, joten esimerkiksi syyskauden väliin jääviaä tunteja et voi korvata enää kevätkaudella.

Pitkäaikainen sairaustapaus - Tuntien korvaaminen pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai koko kauden peruminen sovitaan aina tapauskohtaisesti puheenjohtaja Jaana Virtasen kanssa.

Kurssin peruminen - Kurssin perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Kurssin peruminen on tehtävä on aina kirjallisesti joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai perinteisenä kirjeenä.

Peruutuksen voi tehdä kuluitta siihen asti, kun ilmoittautumissivut ovat auki (22.9.19 klo 18 asti) eikä tuntimaksua ole vielä maksettu.

Käsittelykulut kurssin perumisesta - Jos tuntimaksu on maksettu tilisiirrolla, käsittelykulut peruutuksesta ovat 20 €. Tähän lisätään jäsenmaksu 12 € eli käsittelykulut ovat yhteensä 32 €.

Jos tuntimaksu on maksettu liikuntaseteleillä, maksua ei palauteta. Peruutuksen saa kuluitta vain erityisen painavista syistä (esim. maastamuutto, paikkakunnan vaihto) tai lääkärintodistusta näyttämällä. 

Jokainen ilmoittautunut aikuinen maksaa sekä tunti- että jäsenmaksun.

Muistutuslasku - Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja se lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa ryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Ilmoittautuminen ja maksut