Korvaaminen ja peruutus

Jos jostain syystä et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa muilla tunneilla saman kauden aikana.

Myös koulujen syyslomien tai juhlapyhien vuoksi perutut tunnit voit korvata saman kauden aikana.

Koska kauden aikana on riittävästi mahdollisuuksia korvata tunteja, poissaolot eivät siirry seuraavalle kaudelle, joten esimerkiksi syyskauden puuttuvia tunteja et voi korvata enää kevätkaudella.

Tuntien korvaaminen pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai koko kauden peruminen on sovittava tapauskohtaisesti puheenjohtaja Jaana Virtasen kanssa.

Kurssin perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Peruutus on tehtävä kirjallisesti joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai perinteisenä kirjeenä.

Peruutuksen voi tehdä kuluitta siihen asti, kun ilmoittautumissivut ovat auki (syyskaudella 30.9.2018 asti) eikä tuntimaksua ole vielä maksettu.

Jos tuntimaksu on maksettu tilisiirrolla ja ilmoittautumissivut ovat jo sulkeutuneet, käsittelykulut peruutuksesta ovat 20 €. Tähän lisätään jäsenmaksu 10 € eli käsittelykulut ovat yhteensä 30 €. Peruutuksen saa kuluitta vain erityisen painavista syistä (esim. maastamuutto, paikkakunnan vaihto) tai lääkärintodistusta näyttämällä. 

Jokainen ilmoittautunut aikuinen maksaa sekä tunti- että jäsenmaksun.

Maksamattomista maksuista lähetetään yksi muistutus sähköpostitse. Tämän jälkeen maksamattomat maksut siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa ryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Ilmoittautuminen ja maksut