Share |

Ilmoittautuminen syyskauden tunneille

Ilmoittautuminen syyskauden 2020 tunneille on päättynyt. Jos vielä mielit mukaan, ole yhteydessä sähköpostitse. Syyskausi jatkuu 3.12.2020 asti.

Rekisteröidy ensin Hoika jäsenpalveluun hoika-logo.png ja sen jälkeen ilmoittaudu valitsemaasi ryhmään mukaan. Rekisteröityminen tehdään vain kerran!

Täytä Rekisteröityminen-sivulla kohdat Perushenkilö- ja Perusyhteystiedot, ja valitse sitten sivun alalaidasta painike "Rekisteröityminen". Saat näytölle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tämän jälkeen kirjaudu Hoika jäsenpalveluun valitsemalla Sisäänkirjautuminen ja anna Käyttäjätunnus- ja Salasana-kenttiin henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Nyt olet valmis ilmoittautumaan valitsemiisi liikuntaryhmiin. Kunkin kauden jäsenmaksu lisätään laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta. Saat ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen vahvistuksen liikuntaryhmään ilmoittautumisesta ja tiedot laskusta.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, älä rekisteröidy uudestaan, vaan pyydä ne uudestaan sähköpostiin sisäänkirjautumissivun kohdassa ”Unohditko salasanan?”.

Jäsenpalvelussa Omat tiedot-sivulla hallinnoit omia tietojasi. Voit perua ilmoittautumisesi liikuntaryhmästä/-ryhmistä niin kauan kuin ilmoittautumissivut ovat auki (19.10.2020 klo 18.00 asti) etkä ole vielä maksanut tuntimaksua.

Lapsen ja nuorten ilmoittaminen ryhmään

Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen täytetään lapselle henkilötietolomake. Lapsi lisätään alikäyttäjäksi Omat tiedot -osiossa kohdassa Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite. Lisätiedot-kohdassa ilmoitat (lapsen tiedoissa) huoltajan nimen ja puhelinnumeron.

Kun rekisteröinti on tehty, valitse vasemmalta valikosta kohta Ilmoittautuminen ja lisää lapsi liikunta-ryhmään. Ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen lähetetään vahvistus liikuntaryhmään ilmoittautumi-sesta ja tiedot laskusta.

Anytime

Innostuneille harrastajille on tarjolla Anytime hintaan 280 €. Anytime oikeuttaa osallistumaan vapaasti liikuntatunneille koko kauden ajan. Ilmoittautuessa valitset samalla sekä Anytimen että vähintään kolme (3) liikuntatuntia, jotta saat paikan tunneille. Laskun loppusummaksi muodostuu automaattisesti suurempi summa kuin 292 €. Ennen kuin maksat sähköpostiisi saapuneen laskun, muuta maksettavaksi määräksi 292 € (Anytime-kortti 280 € + jäsenmaksu 12 €).

Jos osallistut useammalle kuin kolmelle ilmoittautumallesi tunnille, kerro ohjaajalle, että sinulla on Anytime. Ohjaaja kirjaa nimesi ko. tunnin osallistujalistaan ko. osallistumispäivänä kohdalle.

Kannatusjäsenyys

Jos haluat tukea seuran toimintaa, voit tehdä sen liittymällä kannatusjäseneksi Kallion Naisvoimistelijoiden jäsenpalvelussa (Hoika). Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia!

Ylivoimainen este

Kallion Naisvoimistelijat ry ei vastaa tuntien peruutuksista, jotka johtuvat yhdistyksestä riippumattomista syistä.

Liikuntatuntien hinnat ja jäsenmaksut