Share |

Ilmoittautuminen ja jäsenyys

Hoika jäsenpalvelussa ilmoittaudutaan sekä liikuntakuntaryhmiin että jäseneksi.

Ilmoittautuminen kevää tuntien osalta on päättynyt. Jos vielä mielit mukaan, ole yhteydessä sähköpostitse.

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin Hoika jäsenpalveluun ja sen jälkeen ilmoittaudu valitsemaasi liikuntaryhmään. Rekisteröityminen tehdään vain kerran!
hoika-logo.png

Kaikilla Kallion Naisvoimistelijoiden liikuntatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys. Vuosikokouksen (2.2.2022) päättämä jäsenmaksu on 12 € kevätkaudelta ja 12 € syyskaudelta yhteensä 24 € vuodessa. Kunkin kauden jäsenmaksu lisätään ilmoittautumisen yhteydessä laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta.

Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin, joissa kohdissa 5 ja 6 on kerrottu jäsenyydestä ja jäsenmaksusta.

Jokaiselle kaudelle (kevät ja syksy) ilmoittaudutaan erikseen. Osallistuminen ei siis siirry automaattisesti kaudelta toiselle.

Seuran hallituksen jäsenet eivät enää jatkossa ole ottamassa ilmoittautumisia vastaan kausien alussa. Noudatamme tässäkin Helsingin kaupungin antamia terveysturvallisuusohjeita. Muista siis ilmoittautua ennen kuin tulet tunnille. Tiedustelut myös sähköpostitse: kallionnaisvoimistelijat@outlook.com.

Jäsenyyttä ei tarvitse irtisanoa, vaan se katkeaa automaattisesti vuodenvaihteessa, ellei jäsenyyttä taas uusita ilmoittautumalla kevätkauden liikuntatunneille.

Rekisteröintiäsi ei kuitenkaan välittömästi poisteta Hoika jäsenpalvelusta, mikäli et ole erikseen pyytänyt tietojesi poistamista.

Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan välittömästi Hoika jäsenpalvelusta, ilmoitathan asiasta sähköpostitse otsikolla ”Henkilötietojen poistopyyntö”.

Rekisteröinti

Täytä Rekisteröityminen-sivulla kohdat Perushenkilö- ja Perusyhteystiedot, ja valitse sitten sivun alalaidasta painike "Rekisteröityminen". Saat näytölle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tämän jälkeen kirjaudu Hoika jäsenpalveluun valitsemalla Sisäänkirjautuminen ja anna Käyttäjätunnus- ja Salasana-kenttiin henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Nyt olet valmis ilmoittautumaan valitsemiisi liikuntaryhmiin ja samalla liityt myös seuran jäseneksi. Kunkin kauden jäsenmaksu lisätään laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta. Saat ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen vahvistuksen liikuntaryhmään ilmoittautumisesta ja tiedot laskusta.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, älä rekisteröidy uudestaan, vaan pyydä ne uudestaan sähköpostiin sisäänkirjautumissivun kohdassa ”Unohditko salasanan?”.

Jäsenpalvelussa Omat tiedot-sivulla hallinnoit omia tietojasi. Voit perua ilmoittautumisesi liikuntaryhmästä/-ryhmistä niin kauan kuin ilmoittautumissivut ovat auki etkä ole vielä maksanut tuntimaksua.

Yhdistyslain mukaan seuran on pidettävä jäsenrekisteriä (Hoika jäsenpalvelu). Jäsenrekisteri on henkilötietorekisteri, johon sovelletaan henkilötietolakia.

Lapsen ja nuorten ilmoittaminen ryhmään

Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen täytetään lapselle henkilötietolomake. Lapsi lisätään alikäyttäjäksi Omat tiedot -osiossa kohdassa Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite. Lisätiedot-kohdassa ilmoitat (lapsen tiedoissa) huoltajan nimen ja puhelinnumeron.

Kun rekisteröinti on tehty, valitse vasemmalta valikosta kohta Ilmoittautuminen ja lisää lapsi liikunta-ryhmään. Ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen lähetetään vahvistus liikuntaryhmään ilmoittautumi-sesta ja tiedot laskusta.

Anytime

Innostuneille harrastajille on tarjolla Anytime hintaan 280 €. Anytime oikeuttaa osallistumaan vapaasti liikuntatunneille koko kauden ajan. Ilmoittautuessa valitset sekä Anytimen että kaikki ne liikuntatunnit, joille aiot säännöllisesti osallistua. Laskujen loppusummaksi muodostuu automaattisesti suurempi summa kuin 292 €. Ennen kuin maksat sähköpostiisi saapuneen  laskun, muuta  laskun maksettavaksi määräksi Anytimen hinta 280,00 € + jäsenmaksu 12 €.

Kannatusjäsenyys

Koronavirustilanne vaikuttaa nyt jokaisen suomalaisen arkeen. Liikuntaseurat ovat nyt tiukan paikan edessä. Jos haluat olla mukana tukemassa toimintaamme, liity Kallion Naisvoimistelijat ry:n kannatusjäseneksi Hoika jäsenpalvelussa. Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia!

Ylivoimainen este

Kallion Naisvoimistelijat ry ei vastaa tuntien peruutuksista, jotka johtuvat yhdistyksestä riippumattomista syistä.

Liikuntatuntien hinnat ja jäsenmaksut