Liikunnallista kesää kaikille!

Kallion Naisvoimistelijat ry:n kevätkausi päättyi 29.4.2018. Kevätjuhlaa vietettiin 4.5.2018 Kallion ala-asteen alasalissa.Kevätjuhlan ohjelmassa oli eri liikunta-lajien tanssiesityksiä. Syyskausi aloitetaan heti syyskuun alussa. Elokuussa julkaisemme tarkempaa tietoa syksyn aikatauluista ja ilmoittautumisesta. Seuraa siis verkkosivujamme.
Share |

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

Maksutavat

Nyt käytössä myös EDENRED-MOBIILI-MAKSU! (Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta). Muita maksutapoja verkkomaksun lisäksi Edenred-setelit, Smartum-setelit, Smartum-saldomaksu ja Sporttipassi (ePassi). Katso tarkemmin kohta "Maksut ja ilmoittautuminen".
Share |

Yritystunnit

Tarjoamme liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

Tunneille ilmoittautuminen 

Tunneille ilmoittaudut Kallion Naisvoimistelijoiden sähköisessä ilmoittautumispalvelussa (Hoika) sen jälkeen, kun ensin olet rekisteröitynyt palveluun. Lasku muodostuu automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi.

Ilmoittautumista varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat rekisteröitymällä Kallion Naisvoimistelijoiden sähköiseen ilmoittautumispalveluun (Hoika). Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, voit pyytää ne uudestaan sähköpostiin sisäänkirjautumissivun kohdassa ”Unohditko salasanan?”.

Rekisteröitymislomakkeen yläpuolella on hyödyllisiä ohjeita. Yhteystiedot kirjoitetaan lomakkeeseen, ja sivun alalaidan painiketta "Rekisteröityminen" painamalla saa käyttäjätunnuksen ja salasanan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Lapsen ja nuorten ilmoittaminen ryhmään

  • Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, tämän jälkeen huoltaja voi lisätä lapsen alakäyttäjiksi Omat tiedot -osiossa, kohdassa ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”.
  • Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite, johon lähetetään lasku liikuntatunneista sekä mahdolliset aikataulumuutokset ja muut tiedotteet.
  • Kohdassa lisätiedot ilmoitetaan huoltajan nimi ja muut halutut lisätiedot. Rekisteröityminen ei liitä vielä jäseneksi.

Kannatusjäsenyys

Jos haluat tukea seuran toimintaa, voit liittyä kannatus-jäseneksi Kallion Naisvoimistelijoiden sähköisessä ilmoittautumispalvelussa (Hoika). Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 20,00 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia!

Liikuntatuntien hinnat ja jäsenmaksut