Share |

Ilmoittautuminen loppukevään 2020 tunneille

Maaliskuussa 2.3.2020 alkaen sinulla on loistava tilaisuus osallistua vielä loppukauden tunneille puoleen hintaan. Kevätkausi 2020 jatkuu 4.5.2020 asti.

Ilmoittautuminen puolikauden tarjouksessa Hoika jäsenpalvelussa alkaa 17.2. klo 9.00 ja päättyy 29.2. klo 18.00.

Ilmoittautua voit Kallion Naisvoimistelijat ry:n jäsenpalvelussa (Hoika) sen jälkeen, kun ensin olet rekisteröitynyt palveluun. Rekisteröityminen tehdään vain kerran! hoika.jpgTäytä Rekisteröityminen-sivulla kohdat Perushenkilö- ja Perusyhteystiedot, ja valitse sitten sivun alalaidasta painike "Rekisteröityminen". Saat näytölle käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne lähetetään myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tämän jälkeen kirjaudu jäsenpalveluun valitsemalla Sisäänkirjautuminen ja anna Käyttäjätunnus- ja Salasana-kenttiin henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Nyt olet valmis ilmoittautumaan valitsemiisi liikuntaryhmiin. Kunkin kauden jäsenmaksu lisätään laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta. Saat ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen vahvistuksen liikuntaryhmään ilmoittautumisesta ja tiedot laskusta.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, älä rekisteröidy uudestaan, vaan pyydä ne uudestaan sähköpostiin sisäänkirjautumissivun kohdassa ”Unohditko salasanan?”.

Jäsenpalvelussa Omat tiedot-sivulla hallinnoit omia tietojasi. Voit perua ilmoittautumisesi liikuntaryhmästä/-ryhmistä niin kauan kuin ilmoittautumissivut ovat auki (kevätkaudella 26.1.2020 klo 18.00 asti) etkä ole vielä maksanut tuntimaksua.

Lapsen ja nuorten ilmoittaminen ryhmään

Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen täytetään lapselle henkilötietolomake. Lapsi lisätään alikäyttäjäksi Omat tiedot -osiossa kohdassa Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite. Lisätiedot-kohdassa ilmoitat (lapsen tiedoissa) huoltajan nimen ja puhelinnumeron.

Kun rekisteröinti on tehty, valitse vasemmalta valikosta kohta Ilmoittautuminen ja lisää lapsi liikunta-ryhmään. Ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen lähetetään vahvistus liikuntaryhmään ilmoittautumi-sesta ja tiedot laskusta.

Kannatusjäsenyys

Jos haluat tukea seuran toimintaa, voit tehdä sen liittymällä kannatusjäseneksi Kallion Naisvoimistelijoiden jäsenpalvelussa (Hoika). Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia!

Liikuntatuntien hinnat ja jäsenmaksut