Share |

Syksyn aikataulun ja tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta tunneille julkaisemme verkkosivuillamme elokuun alkupuolella.

Tunneille ilmoittaudut Kallion Naisvoimistelijat ry:n Hoika jäsenpalvelussa sen jälkeen, kun ensin olet rekisteröitynyt palveluun. Lasku muodostuu automaattisesti ja se lähetetään sähköpostiisi.

Ilmoittautumista varten tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat rekisteröitymällä hoika.jpg
Kallion Naisvoimistelijoiden sähköiseen ilmoittautumispalveluun (Hoika).

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, voit pyytää ne uudestaan sähköpostiin sisäänkirjautumissivun kohdassa ”Unohditko salasanan?”.

Rekisteröitymislomakkeen yläpuolella on hyödyllisiä ohjeita. Yhteystiedot kirjoitetaan lomakkeeseen, ja sivun alalaidan painiketta "Rekisteröityminen" painamalla saa käyttäjätunnuksen ja salasanan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenrekisterissä Omat tiedot-sivulla hallinnoit omia tietojasi sekä voit perua ilmoittautumisesi liikuntaryhmästä/-ryhmistä niin kauan kuin ilmoittautumissivut ovat auki (kevätkaudella 27.1.2019 kello 18.00 asti) eikä tuntimaksua ole vielä maksettu.

Lapsen ja nuorten ilmoittaminen ryhmään

  • Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, tämän jälkeen huoltaja voi lisätä lapsen alakäyttäjiksi Omat tiedot -osiossa, kohdassa ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”.
  • Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite, johon lähetetään lasku liikuntatunneista sekä mahdolliset aikataulumuutokset ja muut tiedotteet.
  • Kohdassa lisätiedot ilmoitetaan huoltajan nimi ja muut halutut lisätiedot. Rekisteröityminen ei liitä vielä jäseneksi.

Kannatusjäsenyys

Jos haluat tukea seuran toimintaa, voit tehdä sen liittymällä kannatusjäseneksi Kallion Naisvoimistelijoiden sähköisessä ilmoittautumispalvelussa (Hoika). Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 20,00 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia!

Liikuntatuntien hinnat ja jäsenmaksut