Liikunnallista kesää kaikille!

Kallion Naisvoimistelijat ry:n kevätkausi päättyi 29.4.2018. Kevätjuhlaa vietettiin 4.5.2018 Kallion ala-asteen alasalissa.Kevätjuhlan ohjelmassa oli eri liikunta-lajien tanssiesityksiä. Syyskausi aloitetaan heti syyskuun alussa. Elokuussa julkaisemme tarkempaa tietoa syksyn aikatauluista ja ilmoittautumisesta. Seuraa siis verkkosivujamme.
Share |

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

Maksutavat

Nyt käytössä myös EDENRED-MOBIILI-MAKSU! (Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta). Muita maksutapoja verkkomaksun lisäksi Edenred-setelit, Smartum-setelit, Smartum-saldomaksu ja Sporttipassi (ePassi). Katso tarkemmin kohta "Maksut ja ilmoittautuminen".
Share |

Yritystunnit

Tarjoamme liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

EU:n tietosuoja-asetus

Huomioimme EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation), joka tuli voimaan 25.5.2018.

Yhdistyksenä meillä on lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterissä (Hoika) käsiteltävät tiedot ovat: nimi, osoitetiedot, kotipaikkakunta, syntymäaika (pp.kk.vvvv), sähköpostiosoite, ja matkapuhelinnumero.

Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta, jäsenasioista ja seuran muusta toiminnasta tiedottaminen, maksujen seuranta, tilastotietojen kokoaminen.

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella jäsenrekisterissä olevalla henkilöllä tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka ko. henkilö on saanut rekisteröitymisen yhteydessä. Jäsenrekisterissä kohdassa Omat tiedot – Henkilötiedot - Lupatiedot löydät markkinointiluvan ja tietosuojaselosteen

Laadimme myös seuran omaa jäsenrekisteriä koskevan tietosuojaselosteen, joka perustuu Henkilötietolakiin (523/1999) 10 § ja EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (679/2016), päivitetty 7.7.2018. Tietosuojaselosteesta näet, miten henkilötietojasi käsitellään ja millaisia oikeuksia sinulla on. Seuran tietosuojaselosteeseen pääset tästä.

Mahdolliset kysymykset asiaan liittyen ja pyynnöt voit tehdä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Kirjoita viestin aiheeksi Tietosuoja.

Kallion Naisvoimistelijat ry