Pääsiäinen 2018

Leipätehtaalla ei ole tunteja 29.3. - 2.4. (to-ma). Kiirastorstaina 29.3. Kallion ala-asteen tunnit
- Pilates yleistaso
- Sretching-venyttely
pidetään normaalisti, mutta 30.3. - 2.4. (pe-ma) Kallion ala-asteella ei ole tunteja.
Sinulla on mahdollisuus korvata väliin jäävät tunnit kevään 2018 aikana.

Iloista pääsiäistä!

Puolikausitarjous

Hiihtoloman jälkeen 26.2. - 29.4.2018 loppukauden tunnit puoleen hintaan. Ilmoittautuminen netin kautta alkaa 26.2. klo 10 ja päättyy 11.3.2018 klo 18.00. Tiedustelut ja ilmoittau-tumiset myös puh. Jaana Virtanen 09 632 584 tai seuran puhelin 045 347 5580. Jos puhelimeen ei vastata, jätä vastaajaan viesti tai lähetä tekstiviesti.

Maksutavat

Nyt käytössä myös EDENRED-MOBIILI-MAKSU! (Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta). Muita maksutapoja verkkomaksun lisäksi Edenred-setelit, Smartum-setelit, Smartum-saldomaksu ja Sporttipassi (ePassi). Katso tarkemmin kohta "Maksut ja ilmoittautuminen".

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.

Yritystunnit

Tarjoamme liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.

Maksut ja ilmoittautuminen

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teosto –maksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLU:n jäsenmaksut.

Tunneille ilmoittaudutaan jäsentietopalvelun kautta, ja laskun saa sähköpostiin.

Jäsenmaksu

Aikuisilta peritään jäsenmaksua 10 € sekä syys- että kevätkaudella eli 20 € vuodessa. Jäsenmaksua ei peritä alle 15-vuotiailta.

 Aikuisten liikuntatunnit

Kesto

Hinta €

Afrikkalainen tanssi, jatko 1-2, jatko 3

Vatsatanssi, edistyneet

1 h 30 min

1 h 20 min

140

140

Afrikkalainen tanssi (alkeet, alkeisjatko), Lavis, Salsa, Vatsatanssi (yleistaso), Pilates

60 min

100

Asahi, Callanetics

60 min

90

Kuntojumppa, Stretching-venyttely

60 min

85

Anytime –kortti

Innostuneille harrastajille on Anytime –kortti hintaan 260 €, mikä oikeuttaa osallistumaan vapaasti liikuntatunneille koko kauden. Ilmoittautuessa valitaan samalla sekä Anytime –kortti että vähintään kolme (3) liikuntatuntia, jotta tunneille saa paikan. 

Laskun loppusummaksi tulee suurempi kuin 270 €, mutta maksettava määrä on vain 270 € (Anytime-kortti 260 € + jäsenmaksu 10 €).

Lasten ja nuorten tunnit                  

Tunnit

Kohderyhmä

Kesto min

Hinta €

Satujumppa

4-5 v

30 min

48

Jumppakerho

6-8 v

55 min

73

Kid-Mix

9-14 v

60 min

73

Lapsen ilmoittaminen ryhmään
  • Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, minkä jälkeen hän voi lisätä lapsen alakäyttäjiksi Omat tiedot –osiossa, kohdassa ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”.
  • Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite, johon lähetetään lasku liikuntatunneista sekä mahdolliset aikataulumuutokset ja muut tiedotteet.
  • Kohdassa lisätiedot ilmoita huoltajan nimi ja muut halutut lisätiedot. Rekisteröityminen ei liitä vielä jäseneksi.

Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan jäsentietopalveluun rekisteröitymisen jälkeen. Lasku tulee sähköpostiin.

Ilmoittautumista varten pitää olla käyttäjätunnus ja salasana, jotka saa rekisteröitymällä tai pyytämällä ne uudestaan sähköpostiin, sisäänkirjautumissivun kohdasta ”Unohditko salasanan?”.

Ilmoittautumaan pääsee sisäänkirjautumissivun kautta, ja ilmoittautumispalvelu lähettää laskun sähköpostiin. 

Rekisteröitymislomakkeen yläpuolella on hyödyllisiä ohjeita. Yhteystiedot kirjoitetaan lomakkeeseen, ja sivun alalaidan painiketta "Rekisteröityminen" painamalla saa käyttäjätunnuksen ja salasanan ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Maksaminen

Sähköpostiin tullut lasku maksetaan pankkitilille eräpäivään mennessä. Jos sähköpostia ei ole, voi ilmoittautua puhelimitse, jolloin liikuntatunnin alussa saa pankkisiirtolomakkeen. Ensisijaisesti ilmoittaudutaan netin kautta.

Liikunta- ja kulttuuriseteleitä (Smartum ja Edenred) voidaan käyttää maksamiseen kahden ensimmäisen viikon ajan (8.1 -21.1.2018) tuntien alussa, jolloin johtokunnan jäsenet päivystävät. Sen jälkeen liikuntaseteleitä ottaa vastaan vain Jaana Virtanen (kts. ajat aikataulusta). Seteleillä voi maksaa tunnit osittain tai kokonaan. On tarkistettava, että jokaisessa setelissä on tulostettuna oma nimi, tai muutoin jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava.

Smartum-kortilla voi maksaa netin kautta käyttämällä Smartum-saldoa, jolloin maksaja saa maksusta kuitin sähköpostiinsa. Koska Smartum-saldomaksujen tilitykset tulevat seuralle ilman yksittäisten maksajien nimiä, on maksusta saadun kuitin kopio ehdottomasti tuotava seuralle, jotta maksusuoritus voidaan kohdistaa laskuun. Seuralla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä. 
Edenred-kortti ei käy seuran tuntien maksamiseen. Vuoden 2018 alusta maksu onnistuu myös EDENRED-MOBIILIMAKSULLA. Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta päivystävälle johtokunnan jäsenelle tai Jaana Virtaselle.

SporttiPassin (ePassin) avulla maksetaan niin, että omilla tunnuksilla kirjaudutaan SporttiPassin (ePassin) verkkopalveluun  ja valitaan SporttiPassin verkkomaksut. Maksun saaja on Kallion Naisvoimistelijat. SporttiPassilla voi maksaa osan ja sähköpostiin saadun laskun loppuosan pankkisiirrolla.

Jos maksamisessa on ongelmia, on seuraan otettava yhteyttä ajoissa.

Korvaaminen ja peruutus

Jos jostain syystä ei pääse omalle tunnilleen, voi käydä korvaamassa muilla tunneilla saman kauden aikana. Myös koulujen syyslomien tai juhlapyhien vuoksi perutut tunnit voi korvata saman kauden aikana. Koska kauden aikana on riittävästi mahdollisuuksia korvata tunteja, poissaolot eivät siirry seuraavalle kaudelle, joten esimerkiksi syyskauden puuttuvia tunteja ei voi korvata kevätkaudella.

Tuntien korvaaminen pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai koko kauden peruminen on sovittava tapauskohtaisesti Jaana Virtasen kanssa. Kurssin perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille  tulematta jättäminen.

Peruutus on tehtävä kirjallisesti joko

  • sähköpostitse
  • perinteisenä kirjeenä
  • seuran yhteydenottolomakkeella

Peruutuksen saa kuluitta niin kauan kun ilmoittautumissivut ovat auki ja tuntimaksua ei ole maksettu.

Jos tuntimaksu on maksettu tai ilmoittautumissivut ovat jo sulkeutuneet, käsittelykulut ovat 20 € sekä jäsenmaksu 10 €, siis yhteensä 30 €. Peruutuksen saa kuluitta silloin vain erityisen painavista syistä (esim. maastamuutto, paikkakunnan vaihto) tai lääkärintodistusta näyttämällä.

Jokaisen ilmoittautuneen aikuisen tulee maksaa sekä jäsen- että tuntimaksu. Maksamattomista maksuista tulee yksi muistutus sähköpostitse, jonka jälkeen maksamattomat maksut siirretään perintätoimiston hoidettavaksi.

Seura pidättää oikeuden lopettaa ryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.