Share |

Koronaviruksen vaikutus seuran toimintaan jatkuu!

Rajoitusten ja suositusten vuoksi Kallion Naisvoimistelijat ry:n kevätkautta ei enää toukokuussa käynnistetä. Seuran hallitus keskittyy nyt tulevan syyskauden suunnitteluun. Jos koronepidemia-tilanne rauhoittuu ja kaupunki avaa liikuntatilat myös aikuisten käyttöön, tavoitteena on käynnistää syyskausi jo elokuussa.

Vaikka tilanne on parempi, koronaepidemia ei ole vielä ohi ja Uusimaa on edelleen epidemian leviämisvaiheen aluetta. Tilojen ja palvelujen asteittaisesta avautumisesta huolimatta on tärkeää, että me kaikki yhä noudatamme voimassa olevia rajoituksia ja suosituksia. Tutustu tarkemmin koronakoordinaatioryhmän linjauksiin.Ihanaa kesää

Toivotamme kaikille ihanaa kesää, valoa ja iloa. Pidetään mieli virkeänä, hoidetaan itseämme ja toisiamme. Yhdessä selviämme!

Kallion Naisvoimistelijat ry:n hallitus

Tutustu Kallion Naisvoimistelijoiden harrastus-, tanssi- ja kehonhuoltotunteihin!

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää, monipuolista liikuntaa, iloa ja elämyksiä kaikille jäsenilleen.

Tarjolla on itämaista tanssia, energistä afrikkalaista tanssia ja Bailaa! Jos musikaalimusiikki innostaa sinua, lajisi on ehdottomasti musikaalitanssi. Workouttyyppisen kuntojumpan lisäksi valittavissa on eritasoisia Pilates-tunteja sekä kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi.

Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mixiä, joka on 9-14-vuotiaiden monipuolinen jumpparyhmä. Myös pojat ja miehet ovat tervetulleita.

Löydä liikunnan ilo seuran kotikulmilla Kalliossa!

Sijaisohjaajaksi

Ohjaaja, liity sijaisverkostoomme. Ota meihin yhteyttä joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Seuran nykyisiin ohjaajiin voit tutustua tästä.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. voimisteluliitto.jpgeslulogo.jpg