Share |

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän uudet rajoitukset ja suositukset!

Koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 26.11.2020 uusia suosituksia ja rajoituksia epidemian leviämisen hillitsemiseksi alueellaan.

Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta myös ulkona. Rajoitukset ovat voimassa 30.11. - 20.12.2020.

Näiden rajoitusten vuoksi Kallion Naisvoimistelijoiden syyskauden viimeiset tunnit pidetään lauantaina 28.11.2020.

Rajoitustoimenpiteillä reagoidaan epidemian leviämisen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaan. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan tarvittaessa.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, kun uusista päätöksistä ja voimaantuloaikataulusta seuraavan kerran päätetään.

Muistetaan kasvomaski, hyvä käsihygienia ja turvavälit!

Kasvomaskin käyttövelvoite!

Pääkaupunkiseudun kaupungit edellyttävät sisäliikuntatiloissa kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä kasvomaskin käyttöä. Kasvomaskin käyttövelvoite tuli voimaan 2.11.2020.

Maski tulee olla puettuna saavuttaessa sisäliikuntatiloihin (Kallion ala-aste ja Leipätehdas) ja sitä tulee käyttää myös pukuhuoneissa. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuorituksen aikana.

Velvoite käyttää maskia sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana koskee siis kaikkia 15 vuotta täyttäneitä liikkujia.

Huolehtikaamme yhdessä Kallion Naisvoimistelijoissa ohjeistusten noudattamisesta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) on julkaissut videon: Näin käytät kasvomaskia oikein.

Tutustu Kallion Naisvoimistelijoiden harrastus-, tanssi- ja kehonhuoltotunteihin!

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää, monipuolista liikuntaa, iloa ja elämyksiä kaikille jäsenilleen.

Tarjolla on itämaista tanssia, energistä afrikkalaista tanssia ja Bailaa! Jos musikaalimusiikki innostaa sinua, lajisi on ehdottomasti musikaalitanssi. Workouttyyppisen kuntojumpan lisäksi valittavissa on eritasoisia Pilates-tunteja sekä kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi.

Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mixiä, joka on 9-14-vuotiaiden monipuolinen jumpparyhmä. Myös pojat ja miehet ovat tervetulleita.

Löydä liikunnan ilo seuran kotikulmilla Kalliossa!

Lue 4.2.2020 pidetyn vuosikokouksen päätöksistä täältä.

Sijaisohjaajaksi

Ohjaaja, liity sijaisverkostoomme. Ota meihin yhteyttä joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Seuran nykyisiin ohjaajiin voit tutustua tästä.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. voimisteluliitto.jpgeslulogo.jpg