Kallion Naisvoimistelijat ry:n vuosikokous

Kallion Naisvoimistelijat ry:n johtokunta kutsuu koolle vuosikokouksen perjantaina helmikuun 8. päivänä 2019 klo 18.00 Kallion kirkon vihreään saliin. Vihreä sali sijaitsee kirkon toisessa kerroksessa (itäinen siipi). Sisäänkäynti palokunnan puoleisesta sivuovesta. Kallion kirkon osoite on Itäinen Papinkatu 1.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen 12 § (Vuosikokous) ja 14 § (Sääntöjen muuttaminen) määräämät asiat. Tutustu jo ennakkoon päivitettyihin sääntöihin, jotka tuodaan vuosikokouksen hyväksyttäväksi.

Kahvitarjoilu klo 17.30 ja kokous klo 18.00 alkaen.

Tervetuloa

Tutustu Kallion Naisvoimistelijoiden harrastus-, tanssi- ja kehonhuoltotunteihin.

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää, monipuolista liikuntaa, iloa ja elämyksiä kaikille jäsenilleen.

Koe tanssin taikaa, tarjolla erilaisia tyylejä itämaisesta vatsatanssista energiseen afrikkalaiseen, lattareista Lava-Danciin. Workout tyyppisen kuntojumpan ja kiinteytysjumpan lisäksi  tarjoamme kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi.

Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mix -tunti. Myös pojat ja miehet ovat tervetulleita.

Löydä liikunnan ilo seuran kotikulmilla Kalliossa!

Tunti- ja viikko-ohjelma kevät 2019     

Johtokunta

Johtokunnan toimikausi on vuosikokousten välinen kahden vuoden aika. Vuosikokous pidetään vuosittain ennen helmikuun 15. päivää. Jos olet kiinnostunut seuran toiminnasta ja johtokuntatyöskentelystä, ole yhteydessä joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.

Sijaisohjaajaksi

Ohjaaja, liity sijaisverkostoomme. Ota meihin yhteyttä joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Ohjaaja- ja tuntikuvaukset 

Jäsenkysely toteutettiin toukokuussa 2018. Jäsenkyselyn tuloksiin pääset tästä.

Löydät meidät myös Facebookista.