Share |

Voimassa olevia rajoituksia jatketaan maaliskuun loppuun!

Nyt voimassa olevat, koronakoordinaatioryhmän aiemmin linjaamat rajoitukset ja suositukset jatkuvat 31.3.2021 asti. Voimassaoloajan jatkamisella torjutaan edelleen epidemian ja uuden virusmuun-noksen leviämisen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaa. Myös kasvo-maskin käyttöä suositellaan edelleen kaikille yli 12-vuotiaille.

Näiden rajoitusten ja linjausten vuoksi Kallion Naisvoimistelijat ry:n liikuntatunnit saadaan käyntiin aikaisintaan 1. huhtikuuta 2021.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinointiryhmän linjauksia ja niiden vaikutuksia arvioidaan jatkuvasti ja muutetaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla tartuntatilanteen niin vaatiessa. Seuraamme myös tilannetta ja tiedotamme uusista päätöksistä ja voimaantuloaikatauluista.

Lue tarkemmin pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksista.

Kaikesta huolimatta nautitaan kevätauringosta ja uskotaan parempaan tulevaan.

Kallion Naisvoimistelijat ry:n hallitus


Tutustu Kallion Naisvoimistelijoiden harrastus-, tanssi- ja kehonhuoltotunteihin!

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää, monipuolista liikuntaa, iloa ja elämyksiä kaikille jäsenilleen.

Tarjolla on itämaista tanssia, energistä afrikkalaista tanssia ja Bailaa! Jos musikaalimusiikki innostaa sinua, lajisi on ehdottomasti musikaalitanssi. Workouttyyppisen kuntojumpan lisäksi valittavissa on eritasoisia Pilates-tunteja sekä kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi.

Lapsille ja nuorille (alkaen 4-vuotiaat) on tarjolla satujumppaa, jumppakerhoa ja Kid-Mixiä, joka on 9-14-vuotiaiden monipuolinen jumpparyhmä. Myös pojat ja miehet ovat tervetulleita.

Löydä liikunnan ilo seuran kotikulmilla Kalliossa!

Sijaisohjaajaksi

Ohjaaja, liity sijaisverkostoomme. Ota meihin yhteyttä joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Seuran nykyisiin ohjaajiin voit tutustua tästä.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. voimisteluliitto.jpgeslulogo.jpg