Liikunnallista kesää kaikille!

Kallion Naisvoimistelijat ry:n kevätkausi päättyi 29.4.2018. Kevätjuhlaa vietettiin 4.5.2018 klo 18.30 alkaen Kallion ala-asteen alasalissa, Neljäslinja 11-15.Kevätjuhlan ohjelmassa oli eri liikunta-lajien tanssiesityksiä. Syyskausi aloitetaan heti syyskuun alussa. Elokuussa julkaisemme tarkempaa tietoa syksyn aikatauluista ja ilmoittautumisesta. Seuraa siis verkkosivujamme.
Share |

Tanssiesityksiä

Seuran tanssiryhmät voivat tulla esiintymään sopimuksen mukaan. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

Maksutavat

Nyt käytössä myös EDENRED-MOBIILI-MAKSU! (Näytä maksu puhelimesta tai tuo kuitti maksusta). Muita maksutapoja verkkomaksun lisäksi Edenred-setelit, Smartum-setelit, Smartum-saldomaksu ja Sporttipassi (ePassi). Katso tarkemmin kohta "Maksut ja ilmoittautuminen".
Share |

Yritystunnit

Tarjoamme liikuntapalveluja myös yrityksille. Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella (kts. Yhteystiedot) tai puhelimitse Jaana Virtaselta puh. 09 632 584.
Share |

EU:n tietosuoja-asetus voimaan 25.5.2018

Huomioimme EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation).

Yhdistyksenä meillä on lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterissä (HOIKA) käsiteltävät tiedot ovat: nimi, osoitetiedot, kotipaikkakunta, syntymäaika (pp.kk.vvvv), sähköpostiosoite, ja matkapuhelinnumero.

Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta, jäsenasioista ja seuran muusta toiminnasta tiedottaminen, maksujen seuranta, tilastotietojen kokoaminen.

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella jäsenrekisterissä olevalla henkilöllä tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka ko. henkilö on saanut rekisteröitymisen yhteydessä. Jäsenrekisterissä Omat tiedot – Henkilötiedot - Lupatiedot löydät markkinointiluvan ja tietosuojaselosteen

Mahdolliset kysymykset asiaan liittyen ja pyynnöt voit tehdä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@gmail.com. Kirjoita viestin aiheeksi EU:n tietosuoja-asetus.

Kallion Naisvoimistelijat ry